Påskevandring

Alle barnehager i Nittedal og Hakadal er velkommen til påskevandring i Rotnes kirke uka før påske!

På ulike stasjoner rundt omkring i kirken får barna formidlet fortellingen om den kristne påskehøytiden. Formidlingen vil skje gjennom bruk av fortelling, samtale, sang, bilder, musikk og interaktivt teater. De får lære om hva som skjedde de ulike dagene, fra palmesøndag til 1. påskedag. Opplegget vil vare ca. 45 minutter, og det blir mulighet for å spise matpakka si i et av rommene før eller etter vandringen. Barna får også saft og kjeks av oss.

Vi ser frem til å høre fra dere og håper vi møtes i Rotnes kirke til påskevandring!

Har dere lyst til å lage påskeliljer av silkepapir eller annet materiale og ta med? Hvis alle barna har en påskelilje hver blir dette en fin bukett. Vi vil bruke blomstene som et element i vandringen. Dere kan ta med blomstene tilbake til barnehagen etter besøket.

For mer informasjon ta kontakt med menighetspedagog Nancy på e-post: Nancy.Hansen@nittedal.kirken.no.