Alle rettigheter 2020 Nittedal kirkelige fellesråd

Soulchildren

Annenhver torsdag samles ca 40 sangere og dansere i alderen 10-16 år til øvelse og moro. Her er det ingen opptaksprøver, kom og bli med!

I Nittedal SoulChildren satser vi på det musikalske, det åndelige og det sosiale! Repertoaret spenner fra vakre ballader og pop-låter til drivende gospel I tillegg til å synge og danse har vi pause med kveldsmat. Alle som går i 4.-10. klasse er velkommen.

Vi øver i Rotnes kirke annenhver torsdag kl 18-20 (oddetallsuker).
Oversikt over øvelsene finner du i kalenderen nedenfor, andre aktiviteter og opptredner står på korets nettside.

Kontaktpersoner for Nittedal SoulChildren:
Felles e-post som går til alle ledere: post@nittedalsoulchildren.no
Gunn-Jorun Roset Sunde - tlf. 99 00 52 54 epost: gunn-jorun.r.sunde@nittedal.kirken.no
Einar Weider - tlf: 92 28 74 91 epost: einar.weider@nittedal.kirken.no

Gaver til koret kan gis på kontonr: 7058.06.42037. Vennligst merk innbetalingen med "SoulChildren".

Koret har en lukket facebookgruppe for medlemmer og deres foresatte. Det er korets hovedkanal for intern informasjon.