Gudstjenester og kirkelige arrangementer avlyst til over påske


Regjeringen har besluttet å forlenge de strenge tiltakene til over påske. Det betyr at vi ikke kan gjennomføre gudstjenester på ordinær måte. Imidlertid vil det hver søndag overføres gudstjeneste fra en av kirkene våre her på nettsiden. Begravelser vil bli gjennomført, men kun med de nærmeste til stede. 

 

Dersom du ikke er blant nærmeste pårørende, oppfordrer vi deg til å vise din medfølelse på andre måter enn å delta i begravelsen - send en epost, en sms eller en melding på sosiale medier, ta en telefon, eller skriv på minnesidene på nett.

Vi befinner oss i en utfordrende tid. Som kirke ønsker vi likevel å være så tilgjengelige som mulig. Du kan henvende deg på telefon og epost som normalt. Det blir ikke holdt åpne gudstjenester, men vi gjør tilgjengelig en videogudstjeneste fra en av kirkene våre hver søndag, slik at du kan "delta" via nettet. Gudstjenestene finner du her >>

Våre prester og diakoner er tilgjengelige for telefonsamtaler og forbønn. Ring 67059041, eller send en epost til post@nittedal.kirken.no , så formidler vi kontakt til den prest eller diakon som er tilgjengelig.

 

Vi skal møtes når dette er over,
ved et bord i en smekkfull kafé,
i en kirke, i midtgangens vrimmel
mot Guds alter og det som skal skje.
Vi skal feire og synge og le.

 

Vi skal gi til hverandre et løfte,
at vi møtes når veien er gått.
Når det mørke og vonde er bak oss,
når den prøven vi fikk, er bestått,
skal vi dele det svar vi har fått.

 

Men alt nå vet vi svaret, vi vet det.
Det å elske hverandre er alt,
bære byrder når en har for mye,
holde oppe når noen har falt.
Til å elske, til det er vi kalt.

 

(Hans-Olav Mørk, 14. mars 2020)

 

Tilbake