Kirkens nødhjelps fasteaksjon blir i år en digitalt aksjon!

Grunnet COVID-19 blir fasteaksjonen i år ikke en dør-til-dør aksjon, men det betyr IKKE at aksjonen avlyses. For formålet er like viktig som før!

Midlene fra fasteaksjonen brukes blant annet til å gi folk rent vann og trygge sanitær- og hygieneforhold. Takket være digitale løsninger kan vi fortsatt samle inn penger som kan redde mange liv. Det vil si at det i år ikke vil være noen bøssebærere som går for fasteaksjonen i bygda, men det vil være mange bøssebærere som deler Nittedal og Hakadal menigheter sin innsamlingsaksjon på facebook.

Konfirmantene i alle de tre kirkene i bygda skulle være med som bøssebærere. Det får de nå ikke mulighet til, men de er med og deler Nittedal og Hakadal menigheter sin facebookaksjonen på sine facebook profiler. Vi håper at dere som kjenner en eller flere konfirmanter vil søke konfirmantene opp på facebook og gi de en kommentar om du har vært med å gitt så konfirmantene kan få en følelse av at deres innsats er med å gjør en forskjell.

Menighetene sin aksjon kan du finne på vår facebookside Nittedal og Hakadal menighet. Vi har satt oss et optimistisk mål om å samle inn 80 000 kr. Det vil bety å samle inn litt mer enn i fjor, men det håper vi at vil være mulig å få til nå som rent vann og god hygiene er viktigere enn aldri før.

Det vil også være anledning til å gi til fasteaksjonen ved å:

• Gi en gave med Vipps: Send ditt bidrag til 2426.
  • Gi en gave på SMS: Send kodeord VANN til 2426. Da gir du 200 kroner, som blir belastet i telefonregningen din
  • Sett inn et beløp på gavekontoen til kirkens nødhjelp: 1594 228 7493. Merk gaven med «Fasteaksjonen».

Takk for støtten!
Hilsen Nittedal og Hakadal menigheter