Lysmesse-konsert i Nittedal kirke

Tirsdag 12.november kl.19:00

Frøydis Grorud og Trude Kristin Klæboe utgjør en liten duo med et hav av musikalsk mangfold.

I 2015 gav de ut albumet Duften av liv som ble en bestselger for Vivo det året.

Frøydis Grorud på saksofon og fløyte, er kjent gjennom sine salme- og jazzplater i tillegg til å være frontfigur i «Beat for Beat bandet» på NRK i 20 år.

Trude Kristin Klæboe er vokalist og pianist, og blir av mange betegnet som det norske svaret på Eva Cassidy, for med en inderlighet i både stemme og spill og svært personlige arrangementer, løfter hun kjente klassikere til nye høyder.

Denne kvelden vil de på sitt særegne, dynamiske og lekne musikalske vis, feire Nittedal kirkes 150-års jubileum, med en helt spesiell lysmesse-konsert der også organist Tonhild Kråkenes vil bidra på orgel.

Billettpris kr.200