Lys Våken påmelding

Påmeldingsfristen er nå ute. I Hakadal er det noen plasser igjen, og muligheter for etterpåmelding ved å ta kontakt med kirkekontoret (tlf 67059041). Arrangementet i Rotnes kirke er dessverre helt fullt.

Påmelding til Lys Våken i Hakadal >>

Hei, du som går i 5. eller 6.klasse i Nittedal og Hakadal!
Det er en glede for oss å invitere deg til Lys Våken: overnatting i kirka! I år kan du velge mellom to steder/tider. Du krysser av i påmeldingen om du kommer til Rotnes eller Hakadal.

Dørene åpner kl.16:00 på lørdag. Det blir leker, skattejakt, varm mat, gudstjenesteverksted og mye moro. Dersom du vil være med på opplegget begge dagene, men vil sove hjemme, så går det bra! Bare gi oss beskjed.

På søndag avslutter vi med Lys Våken-gudstjeneste kl.11:00 hvor dere deltar med ting vi har forberedt

Hele familien er hjertelig velkommen på gudstjenesten.

Pris: 50kr
(Vipps eller kontant)

Du trenger:

• Sovepose
  • Liggeunderlag
  • Innesko eller tøfler
  • Klær til å være ute i
  • 1 pålegg til kveldsmat og frokost
  • Lommelykt
  • Toalettsaker

NB: kirken er tilrettelagt for rullestolbrukere. Ved behov for annen tilrettelegging, gi beskjed ved påmelding. Dette gjelder også allergier / matintoleranse.