Andakt på 1.påskedag


Her kan du se andakten fra Rotnes kirke 1.påskedag 04.04.2021. Sang: Marthe Aa, Gunn-Jorun Roset Sunde, Jan Tore Gullbrekken Varne og Einar Weider. Orgel: Tonhild Kråkenes. Andakt: Einar Weider

 

Du kan se andakten i videovinduet nedenfor. Alternativt kan du se den direkte på vår Youtube-kanal (bedre oppløsning) eller på vår Facebookside (for å like eller kommentere)


Evangelieteksten på 1.Påskedag er fra Matt 28, 1-10:
1 Da sabbaten var over og det begynte å lysne den første dagen i uken, kom Maria Magdalena og den andre Maria for å se til graven. 2 Med ett ble det et kraftig jordskjelv, for en Herrens engel steg ned fra himmelen, gikk fram og rullet steinen til side og satte seg på den. 3 Han var som et lyn å se til, og drakten var hvit som snø. 4 Vaktene skalv av redsel da de så ham, og de ble liggende som døde. 5 Men engelen tok til orde og sa til kvinnene: «Frykt ikke! Jeg vet at dere leter etter Jesus, den korsfestede. 6 Han er ikke her, han er stått opp, slik som han sa. Kom og se stedet hvor han lå! 7 Skynd dere av sted og si til disiplene hans: ‘Han er stått opp fra de døde, og han går i forveien for dere til Galilea; der skal dere få se ham.’ – Nå har jeg sagt dere det.» 8 Da skyndte de seg bort fra graven, redde, men jublende glade, og de løp for å fortelle det til disiplene. 9 Og se, Jesus kom mot dem og sa: «Vær hilset!» De gikk fram og omfavnet føttene hans og tilba ham. 10 Jesus sa til dem: «Frykt ikke! Gå og si til mine brødre at de skal dra til Galilea. Der skal de se meg.»

 

Tilbake