Tårnagent 2020


Det blir oppdrag og mysterier å løse for tårnagenter også i år! 

 

 

 

Alle 3. og 4. klassinger inviteres med dette til å være Tårnagenter også i år! Siden alt er annerledes denne våren, får også Tårnagenthelgen en ny vri.

Last ned appen "Actionbound" og bli med på spennende oppdrag rundt Nittedal eller Hakadal kirke! Barnet velger den kirken hun/han har lyst til å utforske. Appen er gratis. Man må ha mulighet til å ta bilder med enheten underveis, men man trenger ikke å bruke mobildata under oppdraget, så lenge spillet eller "bounden" er lastet ned før man drar til kirken.
Her er link til oppdragene rundt de to kirkene:

Hakadal : https://en.actionbound.com/bound/Hakadal?fbclid=IwAR0EhK-btgj-AqObWzvInOmeAi_qpJEbhuujmRbVwWgC3aI8jUJVvD1O-as

Nittedal : https://en.actionbound.com/bound/Nittedal?fbclid=IwAR3WacbRreWzOAqGRsPhRXt889rvsxpANlzyCRXDyUGAs-80rsfXNctMq4o

Tårnagentoppdraget er mulig å gjennomføre når du vil i tidsrommet 25.april - 23. mai. Alt blir forklart ved hjelp av tekst og videosnutter inne i appen, så vi tror barna fint klarer å gjennomføre oppdragene selv. Men det er sikkert spennende for foreldre /eldre søsken /besteforeldre å bli med på denne utflukten også. Og da har Tårnagenten noen å drøfte spørsmålene med.

Spørsmål? Det er bare å ringe /tekste 99005254 hvis det er noe dere lurer på.
Lykke til! (Og tips gjerne andre barn som går i 3. eller 4. klasse om denne appen!) 
 

Tilbake