4-årsbok

Påmelding finner du her! Hver høst blir døpte og tilhørende fireåringer i kommunen invitert til å motta sin egen 4-års bok i kirka. Familie og faddere er hjertelig velkomne til å ta del i barnets opplevelse denne søndagen, og til å lese i boka sammen med barnet når dere kommer hjem!

Nytt i år er at vi også inviterer til en 4-årsklubb i kirkestua mandag før gudstjenesten. På 4-årsklubben skal vi bli litt kjent med hverandre og med boka. Alle får et aktivitetshefte som vi skal kose oss med.

Invitasjon til å motta 4-årsboka sendes i posten til alle døpte og tilhørende fireåringer. Det vil her bli oppmuntret til å si i fra om at du kommer på 4-årsklubben og på gudstjenesten for å motta denne boken.

HAKADAL
4-årsklubb:
Hakadal kirkestue mandag 19. oktober kl.17:00 - 18:00
Gudstjenesten: Hakadal kirke søndag 25. oktober kl.11:00 - 12:00

NITTEDAL
4-årsklubb:
Rotnes kirke mandag 9. november kl.17:00 - 18:00
Gudstjenesten: Rotnes kirke søndag 15. november kl.11:00 - 12:00

Vi håper vi ser deg på 4-årsklubben og i kirken søndagen etter!

Er ikke din fireåring døpt, kan han / hun likevel komme og få boka. Ta kontakt med oss på e-post: post@nittedal.kirken.no