Babysang


Babysang er en populær aktivitet for mange som er hjemme med små barn.På grunn av korona-pandemien har vi måttet legge om noe av aktiviteten vår. 

 

Påmelding babysang Nittedal kirkestue 

Påmelding babysang Hakadal kirkestue 

Påmelding babysang Rotnes kirke

 

Våren 2020 foregikk all aktivitet på Facebook, i den lukkede gruppen "Babysang og småbarnstreff i Nittedal og Hakadal". Vi vil fortsette med live-sendinger her annenhver onsdag kl. 11.00. Selv om dere ikke kan se på direkte, så er det fullt mulig å melde på barnet med fornavn, så de blir nevnt i navnesangene som brukes. Opptaket blir publisert så dere kan se det i Facebook-gruppen i ettertid. Meld på i kommentarfeltet til gjeldende sending.

For de minste babyene er ikke Facebook noen god løsning. Derfor vil vi nå åpne for babysang for de under 10 mnd. Samlingen vil inneholde rim/regler og sanger m/bevegelser, ledet av en pedagog. For å innfri kravene til smittevern må vi ha påmelding og max antall på hver babysang-stund. Dette gjøres på skjemaet over. Skjemaet stenges når det er fullt. 

Disse samlingene vil foregå på tirsdager mellom 11-13, annenhver uke i Hakadal og Nittedal kirkestuer. Og i Rotnes kirke annenhver onsdag kl.11-13. 

For å gjennomføre babysangen på en trygg måte for alle, ber vi dere om å ta med en matte/liggeunderlag/teppe som dere bruker til underlag på gulvet. Alle tar også med egen mat og drikke til lunsjen etter sangstund.
Det forutsettes at både barn og foresatt ikke har luftveis-symptomer.
Nåværende tilbud er gratis.Velkommen til tilpasset babysang i koronatid!


"Babysang og småbarnstreff i Nittedal og Hakadal"  har løpende oppdatering om hva som skjer, både digitalt og fysisk for de yngste barna (Be om medlemsskap)


 

Dette er en unik stund for foreldre og barn, og vi får mange tilbakemeldinger om at sangene er gode å ty til hjemme også. Det er ikke noe sangpress, men det er fint å vite at for sitt barn har man faktisk den aller vakreste stemmen! 

Her finner du tekstene til noen av sangene vi bruker i babysangen.

Kontaktperson:

Menighetspedagog Gunn-Jorun Roset Sunde:
Tlf: 99 00 52 54
e-post: gunn-jorun.r.sunde@nittedal.kirken.no
 

Tilbake