Soulchildren


SoulChildren har øvelser i Rotnes kirke annenhver onsdag (partallsuker) kl. 18:00 - 20:00.

SoulChildren er et kor for "tweens" fra 4.-9. klasse. Vi har et spennende repertoar av gospel, pop og ballader. På øvelsene har vi også god tid til lek, konkurranser, prating og kveldsmat. 

Bli med i Nittedal SoulChildren:
Vil du bli med i Nittedal SoulChildren kan du bare møte opp på en øvelse. Vi har ingen opptaksprøver. Du er velkommen til å være innom bare for å se på og få et inntrykk av hvordan det er, gjerne sammen med mamma eller pappa.
Ta kontakt med dirigent Kaja Ølberg på tlf 90243139 eller hovedleder Helge Nysted på 98460296.

 

Vi bruker Spond
Kormedlemmer/foresatte kan gjerne laste ned Spond-appen og legge seg inn Nittedal SoulChildren - gruppa. Da får du automatisk beskjed i forkant av hver øvelse.  Link til Spond-gruppa >>
Gruppekoden er: GWSXH

 

Et spennende miljø

Nittedal SoulChildren ble startet i 2010 og har gjort mye spennende. Hvert år holder vi konserter, deltar på festivaler og reiser på turer. I 2016/17 laget vi vår egen musical sammen med SoulTeens. Den het "Fountain of life" og opptak av fremføringen ble laget som cd/dvd.


(Fra musicalen Fountain of life)

I Nittedal SoulChildren satser vi på det musikalske, det åndelige og det sosiale! Vi øver i Rotnes kirke annenhver onsdag kl 18:00-20:00 (partallsuker). Nittedal SoulChildren er en del av SoulChildren-bevegelsen i Acta - Barn og unge i Normisjon

 

Medlemskontingenten er kr 300,- per semester. 

 

Kontaktpersoner

Dirigent Kaja Ølberg - tlf 90243139
Pianist og hovedleder Helge Nysted - tlf 98460296, e-post helge.nysted@nittedal.kirken.no

Gaver til koret kan gis på kontonr: 32073459264. Merk gaven med "Gave til SoulChildren"

.

(SoulChildren og SoulTeens i 2015. Foto: Lima foto)

 

 

Nittedal SoulChildren har en egen facebookgruppe for medlemmer og foresatte. Den er korets hovedkanal for intern informasjon. (Gruppa er lukket av hensyn til personvern. Medlemmer og foreldre/foresatte legges til)

 

Tilbake